sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Meistä tehtiin malleja!

Tervehdys siis vain kaikille, pääsimme viimein kirjoittamaan ensimmäistä postausta. Blogin ulkoasu on vielä vähän suunnitteilla (kuten varmaan blogin sivuilla vieraillessa huomaakin...), mutta uudistuksia olisi kaavailtu tulevaksi ihan lähipäivinä!

Todennäköisesti luvassa on perhosteemaa, mutta toteutus on vasta ajatustasolla. Nyt kuitenkin siihen blogimme ensimmäiseen postaukseen!

Olimme siis tänään kuvauksissa PT-kuvan studiolla. Linkki PT-kuvan omille sivuille löytynee (toivottavasti) tästä. Ainakin toistaiseksi heti etusivulla komeileekin Venlan sellonsoittokuva.
Kuvaajamme Petri Torvelainen oli (ja on varmasti edelleenkin :'D) hyvin taitava! Kuvauksissa oli rento meininki ja hauskaa, sekä pääsimme itsekin kokeilemaan ja opettelemaan muokkaamaan kuvista loistokkaampia. Yksi päivän tuotoksista on nykyinen profiilikuvamme, johon lisäsimme ihan ite taustan mustat perhoset!


Toivottavasti pidätte. Välillä poseeraaminen otti ihan voimille, kun soittoasentoa täytyi pitää yllä ennen oikean kuvakulman löytymistä. Se kuitenkin kannatti ja kuten on jo mainittukin, hauskaa oli. Saimme lisäksi blogiamme varten vielä omat "allekirjoitukset", jotka vastaisuudessa tulevat kirjoitusten loppuun. Eli kuva nimellä varustettuna, näin karkeasti ilmaistuna. Musiikkiteema jatkuu niissäkin...
Ajatuksena on ettei jokaisen blogitekstin täydy olla meidän kahden yhdessä kirjoittama. Tällöin voitte tunnistaa kirjoittajan joko kirjoitustyylistä tai sitten allekirjoituksesta. Tähän loppuun vielä nekin esittelyyn, toivottavasti pidätte! :')

Niin, ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Kesäloma lähestyy valtavaa vauhtia ja tekemistä riittää. Muistakaa kuitenkin rentoutua vaikka sitruunajääteen ja hyvän kirjan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi pois vaan :')